Hoe werkt het ?
Naast wat u als persoon qua content te bieden heeft, is een positieve visuele (1e) indruk ook héél belangrijk. Expressie is een weerspiegeling van uw look & feel en helpt u om
 representatief het verschil te maken. Dit betekent niet dat u zich anders voor doet dan u bent of bij u past, maar wel dat u uw ruimte inneemt door uzelf te laten zien met een gouden randje.

 

Resultaten:


Persoonlijk Image advies

Zo laat u kleuren voor u spreken.
In een persoonlijke en vertrouwde setting worden, met behulp van een professioneel analysesysteem, de bij uw uiterlijk passende kleurcoördinaten vastgesteld. Deze kleurenanalyse laat zien of u mooi bent met koele of met warme keuren en hoe u uw uitstraling kunt versterken door de kleuren van kleding & make-up hier op af te stemmen. 
Hierdoor wordt uw uniciteit onderstreept. U wordt zich bewust(er) van uw uiterlijke kenmerken en leert hoe eenvoudig het is uw kleding, accessoires en make-up op elkaar af te stemmen en uw expressie beter tot recht te laten komen.

De conclusies uit de kleurenanalyse laten zich vertalen naar een bij u passende ColourCard (Kleuradvies Light) of een persoonlijk volledig op uw coördinaten afgestemd Kleurenpalet (Kleuradvies Complete). Dit zijn onmisbare hulpmiddelen bij het shoppen voor nieuwe bij u passende kleding en om oneindig veel combinaties te kunnen maken met nieuwe en bestaande kledingstukken.

 

Kleuren vertellen meer dan u denkt.
De psychologische werking van kleuren.
Iedere kleur uit het spectrum heeft zijn eigen symboliek en betekenis.
 Hier kunt u gebruik van maken bij uw keuze voor een outfit, passend bij een specifieke gelegenheid.

Kledingstijladvies & Stylingtips

Zeg eens eerlijk: bent u 100% tevreden met uzelf of zou u graag iets aan uw lichaamsvorm willen veranderen?
 Door te spelen met optische illusies, binnen- en buitenlijnen en de juiste materialen, kunt u heel eenvoudig het door u gewenste verschil maken en in de praktijk toepassen.


Voorbeelden:

Condities:
. Klant zorgt voor passende ruimte met optimaal daglicht,
. Stroomvoorzieningen zijn aanwezig.


Kosten (excl. BTW):
. Kleurenanalyse Light: 75,- euro (kleurenanalyse, ColourCard, make-up tips op papier, make-up werkschema gebaseerd op coördinaten, boekje met basic stijl tips),
. Kleurenanalyse Complete: 150,- euro (kleurenanalyse, persoonlijk kleurenpalet, make-up workshop, make-up werkschema gebaseerd op coördinaten, boekje met basic stijl tips),
. Kleding- en Capsule advies: 150,- euro (tailormade stijladvies afgestemd op uw behoeften),
. Personal shopping/garderobeplanning: 57,50 euro per uur,
. Reis- en verblijfkosten op nacalculatie tegen gemaakte kosten.